Ana sayfa Kadın Haberleri Esra Sönmezer, Cem Belevi ve Halil Sezai ile aynı projede

Esra Sönmezer, Cem Belevi ve Halil Sezai ile aynı projede

tarafından ker_def

Sunucu ve oyuncu Esra Sönmezer, konuk oyuncu olarak kadrosuna katıldığı ‘Frankeştayn Canavar Gibi’ isimli komedi tarzındaki sinema filminde bir TV sunucusunu canlandırdı. Cem Belevi, Gökhan Türkmen, Halil Sezai gibi önemli isimlerin de konuk oyuncu olarak yer alması yapımın star sıkıntısı çekmeyeceği yorumuna neden oldu.

Komedi tarzındaki ‘Frankeştayn Canavar Gibi’ filminde rolü gereği bilim programının sunuculuğunu yapan Esra Sönmezer, “Hayli ciddi bir sunum gerçekleştirsem de sinema izleyicisi durum komedisiyle kahkahalara boğulacak. Başarıyı elde ettiğim Sunuculuk ve oyunculuk işlerimi birlikte yürütmeye çalışırken son dönem genellikle hep sunucu rolleri gelmeye başladı. Başta kötü olmak üzere birçok karakteri canlandıracak yetenekteyim. Beni keşfedecek vizyonu geniş yönetmeni bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Empati Yapım’ın yapımcılığında çekilen filmin yönetmenliğini Özgür Bakar üstlendi. ‘Kolpaçino’ filmlerinin başarılı senaristi Suat Özkan’ın kaleme aldığı filmin çekimleri neşeli bir ortamda devam ediyor.