Ana sayfa Dizi Fragmanları Eve Dönüş dizisinde karar zamanı geldi

Eve Dönüş dizisinde karar zamanı geldi

tarafından ker_def

Eve Dönüş dizisi izleyenlerine yine heyecanlı bir bölümle geliyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eve Dönüş’ün bu hafta yayınlanacak bölümü yine heyecan dolu. İşte Eve Dönüş yeni bölümden detaylar..

Eve Dönüş’te heyecan dinmiyor. Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstleniyor.Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz?

Eve Dönüş 5. bölümde ne olmuştu:

Leyla’nın (Pınar) Cengizhan’ın kaçmasına yardım etmesi, Yusuf ile arasında büyük bir kavga yaşanmasına sebep olur. Yusuf, Leyla’nın (Pınar) bakış açısını sorgulayıp anlamaya çalışırken, genç kadın ise zarar görmemesi için Yusuf’u beladan uzak tutmaya çalışmaktadır.

İntikam planını yeniden kurmak zorunda kalan Yusuf, Leyla’nın (Pınar) beraber hareket etme teklifini kabul eder. Genç kadın Yusuf’u, şerefine atılan lekenin temizleneceğine ve abisinin katillerinin en ağır şekilde cezalandırılacağına ikna eder. Leyla’nın teklifini kabul eden Yusuf, büyük bir değişim geçirir. Sürprizlerle dolu bir gecede Leyla’yla birlikte bambaşka biri olarak düşmanlarının karşısına dikilir.

Konakta ise Kürşat ve Canan arasında yaşanan evlilik sözleşmesi krizinden sonra, Canan’ın hamilelik durumu sıkıntı yaratır. Kürşat’ın bebeğin kimden olduğunu sorması, büyük bir kavgaya neden olur. Canan’ın evi terk etmesiyle olay daha da büyür. Leyla (Pınar) ise Kürşat’ın aklını karıştırmak için mükemmel bir fırsat yakalamıştır. /Milliyet