Ana sayfa Dizi Haberleri Farkettiniz mi, Dolunay’da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin’i bekler olduk!

Farkettiniz mi, Dolunay’da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin’i bekler olduk!

tarafından zk zk

Farkettiniz mi, Dolunay'da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin'i bekler olduk! 7

Engin’in aniden bir sabah Fatoş’u ziyaret etmesi de onu affetmek için çabaladığının bir göstergesiydi aslında. İkili arasındaki limonatalı muhabbet kısa sürse de Engin ve Fatoş için hala umut var. Her ne kadar Engin, ‘aynı ortamlarda karşılaşıyoruz, iki yetişkin gibi davranalım’ şeklinde bir beyanda bulunup ‘ayrıldık ama arkadaş kalabiliriz’ mesajı verse de aslında için için Fatoş’u sevdiğini de anladık.

Bir de o asansörde kalma hikayesi var tabii. Bu haftanın en sevimli sahnelerinden biriydi aslında. Bir anda paniğe kapılan Fatoş’u sakinleştirmeye çalışan Engin, onu kucaklayıp yere oturttu ve güzel bir hayal kurmaya teşvik etti. Kapı bir anda açılmasaydı, bu romantik sahneler biraz daha sürseydi diyenler çoğunluktaydı. Ancak Engin’in yardımcısı Tarık yetişti ve asansör yeniden çalıştırıldı. Tabii kapı açılınca ikili bir anda ayağa fırlayıp normal hayatlarına dönmeye çalışsa da Fatoş ve Engin kadar Tarık da olanlara şaşkındı!