Ana sayfa Dizi Haberleri Farkettiniz mi, Dolunay’da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin’i bekler olduk!

Farkettiniz mi, Dolunay’da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin’i bekler olduk!

tarafından zk zk

Farkettiniz mi, Dolunay'da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin'i bekler olduk! 7

Nazlı ve Ferit’in aşkının gölgesinde gibi dursa da, izleyenler için artık Fatoş ve Engin’in oldukları sahneleri izlemek ayrı bir keyif. Tabii ki bunda Fatoş’u oynayan Öznur Serçeler ve Engin’i oynayan Balamir Emren’in katkıları çok fazla. Doğal ve samimi halleri ekran başındakilere de geçen ikili, Dolunay dizisinin en masum, en sevimli yanı oldu.

Bu arada, bir başka aşk durumu daha var ki kafaları karıştırıyor! Engin’in şoförü Tarık da için için Fatoş’a tutkun. Berk Yaygın’ın oynadığı Tarık’ın bu halini tek farkeden de dizinin küçük cadısı Asuman! O kadar farkında ki Engin’in Fatoş’a fazla olduğunu düşünüp, Tarık’a yaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Hatta asistanlığını yapmaya başladığı Engin’in Fatoş’u sorması üzerine, öyle bir anlattı ki ‘havai, güvenilmez, deli’ biri gibi lanse ederek gözden düşürmeye çalıştı. Tarık tüm bunları duyup Asuman’a hesap sorunca da Tarık’ın Fatoş’u sevdiğini bildiğini söyleyip, onları yakınlaştırmak için tavsiyeler verdi. ‘Fatoş tam senin dengin, Engin ona fazla gelir’ diyerek de cadılığını konuşturdu!