Ana sayfa Dizi Fragmanları Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Cumartesi

Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Cumartesi

Star TV’nin her hafta daha da artan bir merakla beklenen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları 10. Bölüm ardından 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Cumartesi akşamı saat 20:00’da ekrana gelen dizide, olaylar yavaş yavaş çözülüyor. Yağız Hazan hakkındaki görüşlerini değiştirmiş gibi görünüyor. Sinan, Hazan’a zarar verdiğinin farkında ve O’na daha fazla acı çektirmek istemiyor. Dizide değişmeyen tek şey ise, Fazilet’in hırsları.

Fazilet Hanım Ve Kızları 10. Bölümde Neler Oldu?
Nil’in hain oyunu yüzünden tutuklanan Hazan, kendisini kurtaran avukatı Sinan’ın gönderdiğini düşünmektedir. Fakat aslında Yağız’ın gönderdiğini ise Ece öğrenmiştir. Ece ve Yağız’ın sık sık görüştüğünü öğrenen Hazan şaşkın, Yasin ise çok öfkelidir. Ece ve Yağız arasında bir şeyler olduğunu düşünen sadece Yasin değildir; Selin de böyle düşünmektedir. Selin, Yasin’in öfkesinden de yararlanarak Fazilet hanım ve kızlarından kurtulma planları yapmaktadır.

Sinan ise, Hazan’a karşı güçlü duygular hissetmesine rağmen O’na zarar vermekten korkar ve uzak durmaya çalışır. Sinan’ın tutarsız davranışları yüzünden kafası iyice karışan Hazan ise ne yapacağını bilemez haldedir.

Fazilet ise Hazım beyin oğullarından hangisinin Kerime’nin oğlu olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Kerime Fazilet’in neyin peşinde olduğunu anlamıştır.

Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölüm, 3 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’da Star’da!