Ana sayfa Dizi Fragmanları Fazilet Hanım Ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı ve Özeti 10 Haziran Cumartesi

Fazilet Hanım Ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı ve Özeti 10 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Ekrandaki macerasına sessiz sedasız devam eden Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin meraklıları 12. bölümde yaşanacakları merak ederken fragmanı yayınlandı. 10 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizide neler olacak?

Star TV’nin sevilen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları’nın 11. Bölümü de, heyecan en tepedeyken son buldu. Nil yalanının ortaya çıkmasından sonra, Sinan’dan vazgeçmek şöyle dursun, Hazan’a karşı öfkesi daha da arttı. Başka nasıl bir delilik yapabileceğini kestirmek mümkün değil. Hazım ise oğlunu kaybetme korkusuyla boğuşuyor. Fazilet Hanım Ve Kızları’nda meseleler bir yandan çözülürken diğer taraftan düğümlenmeye devam ediyor. Fazilet Hanım Ve Kızları 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölümde Neler Oldu?
Yasin, tam da Selin’in planladığı gibi Yağız ve Ece arasında bir ilişki olduğunu düşünüyor. Ece, Yasin’in söylediklerine çok üzülüyor ama kendisine yapılan bu haksızlığı da kabul etmiyor. Hazan ise, mahkemede kendisini savunacak olan avukatı Sinan’ın değil Yağız’ın tuttuğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşar. Öte yandan bu avukat meselesi Nil’in babasıyla Hazım arasında da iplerin gerilmesine sebep olur.
Fazilet Kerime’den Hazım’ın sırrıyla ilgili bilgi almak için sıkıştırmaya devam etmektedir. Bu sırada meydana gelen bir kaza, Hazım’ı da Fazilet’i de zor duruma sokar. Hazım, gerçek babası olmadığı oğlunu kaybedeceği korkusunu yaşamaktadır.
Hazım, Yağız’a yaptığı haksızlığı anlayıp, şirkete geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. Yağız işe dönmemeye kararlıdır.
Sinan Nil’in oyununu ortaya çıkarmak için, içine mikrofon gizlenmiş bir buket çiçek gönderir. Bu şekilde herkes gerçeği Nil’in kendi ağzından duyar. Fakat Nil pes etmemeye, Hazan’ı bitirmeye kararlıdır.