Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ferhat Göçer bir ilki gerçekleştirdi

Ferhat Göçer bir ilki gerçekleştirdi

tarafından ker_def

Bugüne kadar milyonlarca kez dinlenen şarkı “Yıllarım Gitti” ile Ferhat Göçer bir ilki gerçekleştirdi. Şarkının ikinci klibinde, sanatçının hayranları kendi sesleri ile yer aldı. Göçer’in resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı ” ‘Yıllarım Gitti’ şarkısını hep birlikte söyleyelim” çağrısı büyük ses getiririken; Amerika’dan Kazakistan’a, Almanya’dan Azerbeycan’a , İran’dan İngiltere’ye dünyanın dört bir yanından 500’ü aşkın hayranı klip için kamera karşısına geçti.

“Yıllarım Gitti” şarkısının playback versiyonununu 7’den 77’ye kendi sesleri ile yorumlayan pek çok kişinin gönderdiği videolar özel bir teknik ile bir araya getirildi. Ortaya büyük bir koro ve harika bir video klip çıktı. İşaret dilinin de kullanıldığı, Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen bu çalışma sevenleri ve Göçer’i aynı klipte buluşturdu.

Son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu acılı ve sancılı süreçte dünyanın dört bir yanından insanlarımızın ortak bir şarkıda buluşması, hep birlikte söylemeleri, aramızdaki gönül ve fikir bağlarının güçlenmesi adına içerdiği mesaj ile de dikkat çekiyor.