Ana sayfa Dizi Haberleri Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

tarafından ker_def

filinta4

Filinta bu kadar yetenekli adamları nerden buluyor? Hem iyi oyuncu hem de vücuduna çok hakim. Geçen sezonu izlemiş olanlar pek şaşırmamıştır ama ne yalan söyleyeyim ben Garbis’den etkilendim. Artık dayak yemesini beklediğim kadar atmasını da bekleyeceğim. Aynı zamanda daha sahne bitmeden Mecid’in babasından gerekli dersleri de aldık. Bahis kötüdür. İddaa oynamıyoruz arkadaşlar. En azından ikinci liglere oynamıyoruz zira çok sürpriz oluyor.

Padişah’ın Davutpaşa’ya su ikram etmesi güzel bir sahne olarak yorumlanabilir ama bence gereksiz bir sahneydi. Biz zaten Padişah’ın ne kadar mütevazı olduğunu hareketlerinden anlıyorduk. Üstüne bir de kör göze parmak sokar gibi göstermek olmadı. Bunun yanında Davut Paşa bir de faytonda Padişah’ı yorumlayınca vallahi pes artık dedim. Davut Paşa gel bölüm yorumunu da sen yaz bari. Resmen işimi elimden alıyorsun yaa… Koskoca paşaya yakışıyor mu hiç? Ben istihbarat topluyor muyum?

Yüce Efendi Boris’e öldürüleceğini söylediğinde evrende Boris’den sonraki en şaşkın kişi muhtemelen bir hanım izleyiciydi ama doğruya doğru ben de çok şaşırdım. Zamanında…