Ana sayfa Dizi Haberleri Final öncesi Kocamın Ailesi dizisinde neler oldu neler

Final öncesi Kocamın Ailesi dizisinde neler oldu neler

tarafından ker_def

kocamınailesi2

Geçtiğimiz hafta babası Pelin’i kaçırmıştı. Sonuçta Tülay da daha önceki hafta kızını kaçırmıştı. Evet, evet doğru duydunuz. Ar Ailesi canımız diye “Her daim haklı” olamaz. Burada Akın Saraçlı’nın Pelin ‘i ararken sözlediklerine %100 katılıyorum. Kendinize göre düşünmeyin. Bencil olmasın Ar Ailesi. Tülay da haftasonu babası ile görüşebilen Pelin’i, babasından habersiz Sapanca’ya götürülmüştü. Boşanmalarda en sıkıntılı durum çocuklara kalıyor. Annesi de babası da onun her şeyi. Üstüne üstlük Pelin’in Cücü’den yediği darbe var.

Hemen bir göz atalım.

Cüneyt’in annesi ile yakınlaşmasına çok sevinen Pelin, Cüneyt’i rüyasında babası olarak görmüştü. Bunu birkaç kez anlatmasına şahit olduk. (Ah bilinçaltılar) Cüneyt’in rahatsız olduğunu hissetmemiz üzerine Engin Tarık ile Güneş’in düğününde Cüneyt’in yanındaki kadını görmesi (Pedagog olan kadın’ın Pelin’e desteği de olabilir) Pelin’i hayal kırıklığını uğratıp Cücü ile aralarına mesafeleri koymuştu. Annesine haber dahi vermeden babası ile gitmesinin en açıklayıcı nedenlerinden biri de Cücü’ye olan tavrıdır.

Ar Ailesi çok panik olsa da, akıllı gelin Güneş sayesinde Hakan ile beraber olduğunu öğrenerek rahatladılar. Arada kalan Dilaver de derin bir oh çekti, gördük.

Dilaver demişken …