Ana sayfa Sosyal Medya Finale saatler kala, Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir’e duygusal veda…

Finale saatler kala, Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir’e duygusal veda…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl ekrana gelmeye başlayan ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in oynadıkları Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yeni sezonda hikayesi bambaşka bir noktaya gidince reytingleri de düşüşe geçmişti. Çelikkol’un oynadığı Mehdi karakterinin hızlı değişimi ve ‘istenmeyen adam’ haline gelmesiyle birlikte bir süre sonra da karaktere veda edilmişti.

Engin Öztürk’ün ikinci sezonda Barış karakteri ile diziye dahil olmasının ardından, Mehdi’nin de gidişiyle Zeynep ve Barış hikayesi devam etmiş, fakat izleyicinin diziye ilgisi dağılmıştı.

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 17

3. sezonda devam etmeme kararının alınmasının ardından, dizinin Mayıs ayının ortasında final yapacağı da duyurulmuştu. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin bu akşam 43. ve son bölümü ekrana gelecek.

Fragmanda da görüldüğü gibi mutlu sonla biten dizide Gülbin ailesine kavuşurken, Zeynep ve Barış da evleniyorlar. Dizinin son çekim gününde sette bir pasta kesilerek tüm oyuncular ve ekibin olduğu küçük bir veda partisi düzenlendi.

Demet Özdemir’in partideki konuşma görüntülerini aşağıda videodan izleyebilirsiniz…

OGM Pictures imzalı dizinin Yönetmenliğini Çağrı Bayrak yaparken senaryosunu ise Eylem Canpolat ile birlikte Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül birlikte kaleme almaktaydı.

Dizinin son set günündeki küçük veda partisinde oyuncular ve ekip eğlenceli anlar yaşarken, Demet Özdemir de bol bol göbek attı…

Bu arada Instagram sayfasında da paylaşımlar yapan oyuncu, duygusal bir veda yazısı ile diziye, ekibe, tüm oyunculara da veda etti.

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 18

Özdemir, “Her şey oldunuz bana… Çok teşekkür ederim çok, anlayışınız, öğrettikleriniz, sabrınız, güzellikleriniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Bir gün bir yerde yine güzel maceralarda görüşmek üzere” notunu düştü.

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 19

Ayrıca uzun bir yazı kaleme alan oyuncu, meslektaşları, teknik ekip, senarist ile birlikte TV8’in sahibi Acun Ilıcalı ile izleyenlere de teşekkür etti…

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 20

Ayrıca setten son paylaşımlarını da yaptı oyuncu…

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 21

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 22

Dizinin final sahnesi olan düğünden de güzel fotoğraflar ortaya çıktı…

Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 23 Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 24 Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 25 Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 26 Finale saatler kala, Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda... 27