Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones hayranlarına müjde. 7. sezon 2. fragmanı yayınlandı

Game Of Thrones hayranlarına müjde. 7. sezon 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

7. sezonu merakla beklenen Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 7. sezonuna ait 2. fragman yayınlandı.

Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen dizinin yeni fragmanı da büyük ilgi gördü. 2018’de final yapacağı açıklanan ve bu yıl 7. sezonuyla ekranlara gelecek olan, dünya genelinde de milyonlarca tutkulu hayranı bulunan Game of Thrones’un 2. fragmanı yayınlandı.

6. sezonuyla dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones’un finalinde Daenerys Targaryen yoluna çıkan herkesi mağlup etmeyi başarmıştı. Böylece büyük ordusu ve ejderhası ile Westeros’a yelken açmıştı. Jon Snow ise halktan aldığı destekle Kuzey’in Kralı oldu. Cersei Lannister ise Demir Taht’ın yeni sahibi olmuştu. Daenerys’in okyanusu aşarak Westeros‘a vardığını görüyoruz.

KIŞ GELDİ

Jon Snow yeni güçleri ile oldukça savunmasız görünürken Cersei bu koşullara hızla ayak uyduruyor. Arya Stark uzun bir aranın ardından Westeros’a dönerken Sansa’yı farklı bir macera bekliyor gibi görünüyor. Bu 2. fragman sayesinde savaşa dair ilk görüntüleri de görmüş oluyoruz.

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan Game of Thrones, tüm dünyada yakından takip ediliyor. Game of Thrones dizisinin yedinci sezonu 16 Temmuz 2017’de yayımlanacak. Diğer sezonların aksine bu sezon yedi bölümden oluşuyor.

Game of Thrones’un kadrosu; Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke ve Kit Harington gibi oyuncuların yanında bu sezon kadroya eklenen Jim Broadbent ve Tom Hopper’dan oluşuyor.

İşte 7. sezonun merakla beklenen 2. fragmanı: