Ana sayfa Dizi Fragmanları Gamsız Hayat dizisi başlıyor

Gamsız Hayat dizisi başlıyor

tarafından ker_def

 “Vicdan”
GAMSIZ HAYAT
(1. BÖLÜM)

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Gamsız Hayat’ın 1. bölümü, 19 Ekim Pazartesi akşamı 20:15’te izleyicilerle buluşacak.

Koliba Film imzasıyla Show TV’de ekranlara gelecek olan “Gamsız Hayat”ın yönetmenliğini Hakan Gürtop yapıyor. Senaryosunu ise Kubilay Zerener, Ayça Mutlugil, Alev Toprakoğlu ve Melike Vatansever kaleme alıyor. Dizide, sanat dünyasının usta isimlerinin yanısıra genç yetenekler de rol alıyor. Başrolleri, Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar paylaşıyor.

GAMSIZ HAYAT’ın 19 Ekim Pazartesi 20:15’te Show TV ekranlarına gelecek 1. Bölümünün özeti şöyle:

“Ela, Kaan ve Arda, özel üniversitede okuyan üç sıkı arkadaştır. Aynı üniversitede asistan olan Tayfun ise, öğrencisi Ela’ya umutsuzca âşıktır! Bunu bilen üç arkadaş, sırf eğlenmek için, sonunun faciaya varacağını düşünemedikleri tehlikeli bir oyuna girişirler. Bu oyunun sonuçları, Ela’yı vicdan azabından kıvrandırırken, Kaan ve Arda’yı da beklenmedik gerilimli durumlara sürükler. Tayfun’un yaşadığı yoksul mahallenin delikanlısı Mert, onu gerçek bir ağabey gibi görmektedir. Acıdan deliye dönmüş olan Mert, olayların hiç de göründüğü gibi olmadığından şüphelenir ve Tayfun Abi’sini bu hale getiren kişileri bulup intikam almaya yemin eder. Bu sırada kader, Mert’e ve kim olduklarından bihaber peşinde olduğu üç gence büyük bir sürpriz hazırlamaktadır!”

GHT_7865