Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Geleceğin starları! İlker Ayrık’ın programındaki küçük müzisyenlerin büyük başarısı

Geleceğin starları! İlker Ayrık’ın programındaki küçük müzisyenlerin büyük başarısı

tarafından zk zk

Ekranların en eğlenceli çocuk programı İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız” programından Eurovision’a aday olabilecek muhteşem bir grup çıktı: Junior Zen! 9-12 yaşlarında dört küçük müzisyenden oluşan Junior Zen grubu, “Devlerin Aşkı” ve “Yıldızların Altında” şarkılarıyla sergiledikleri performansla tüm stüdyodan alkış topladı!

İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”dan Eurovision’a aday olabilecek muhteşem bir grup çıktı. Programın 19 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan bölümüne 9,5 yaşındaki Güngör Sayhan (akustik gitar), İdil Ova (12-bas gitar), Oğul Şenal (11-bateri) ve Nazmi Uysal’dan (12- elektro gitar) meydana gelen Junior Zen adlı müzik grubu konuk oldu.

Moğollar’ın “Devlerin Aşkı” eserini çaldıktan sonra stüdyodan “Bir daha!” tezahüratları alan Junior Zen, performansına çok sevilen “Yıldızların Altında” şarkısıyla devam etti. Herkesin şarkılara eşlik ettiği şov, İlker Ayrık’ın, jürinin ve izleyenlerin “10 Numara 5 Yıldız” diyerek grubu alkışlamasıyla sonlandı.

Yapımcılığını Pervasız Yapım’ın üstlendiği İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”, her Cumartesi ve Pazar saat 17.30’da FOX’ta!