Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gerçeğin Peşinde programında çıldırtan anlar! Serap Paköz de dayanamadı!

Gerçeğin Peşinde programında çıldırtan anlar! Serap Paköz de dayanamadı!

tarafından zk zk

Gerçeğin Peşinde programında çıldırtan anlar! Serap Paköz de dayanamadı! 7

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) 15 gün önce Gaziantep’te hayatını kaybeden 12 yaşında 7. Sınıf öğrencisi İsrafil’in, ölümünün arkasındaki ihmal damgasını vurdu.

Serap Paköz’ün; “12 yaşında 7. sınıf öğrencisi İsrafil sigortasız, çocuk işçi olarak bir şirketin depo bölümünde çalışıyordu. 15 gün öce 19 Eylül 2017 tarihinde Gaziantep’te hayatını kaybetti” sözlerinin ardından Gaziantep’te İsrafil’in, annesi ve babasının yanında bulunan muhabirine bağlandı.

Acılı Baba Hacı Bey: “Hain, olay olduğunda ambulans çağrılmamış”
İsrafil’in acılı annesi Dursun Hanım ve babası Hacı Bey olayın gerçekleştiği 14 Eylül 2017 tarihini şöyle anlattılar: “O gün saat 19:00 olmuştu İsrafil eve gelmemişti. İşyeri sahibi Ümit Bey’i aradık ‘10 dakikaya kadar gelir’ dedi. Baktık gelmiyor tekrar aradık ‘15 dakikaya kadar gelir’ dedi. Hala gelmeyince tekrar aradık ‘Hastanede olduklarını’ söyledi. Hemen hastaneye gittik. Ümit Bey, hastanenin bahçesindeydi İsrafil de tekerlekli sandalyede yanında oturuyordu. İsrafil’i bahçede otururken görünce içimiz rahatladı. Ne oldu diye sorduk Ümit Bey ‘10 cm. yükseklikten düştü içim rahat etsin diye film çektirmeye getirdim.