Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Karaca, şu sıralar dizilerde yok ama çok meşgul!

Gizem Karaca, şu sıralar dizilerde yok ama çok meşgul!

tarafından zk zk

Genç Oyuncu Gizem Karaca, bir süredir ekranlarda görünmüyor ancak yer aldığı filmlerle ismini duyuracak. Son olarak ödüllü yönetmen Kudret Sabancı’nın “Vecihi Hürkuş” filminde Hilmicem İntepe’yle başrolde oynayan Karaca,
şu günlerde iki büyük heyecanı birden yaşıyor.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 16 Eylül’de nişanlısı Kemal Ekmekçi’yle evlenecek. Ardından da Karaca’nın da rol aldığı Sermiyan Midyat’ın yönettiği “Ay Lav Yu Tuu” filmi 22 Eylül’de gösterime girecek.

Midyat’ın 6 yıl önce çektiği “Ay Lav Yu” filminin devamı olan projede Karaca, Sultan rolüne hayat verdi. Taff Pictures imzalı filmde Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Josh Folan ve Bora Akkaş gibi yerli ve yabancı ünlü oyuncularla kamera karşısına geçen Karaca’nın çekimler sırasında da yönetmeni Sermiyan Midyat’ı çok şaşırttığı ortaya çıktı. Film için köylü kızı olan Karaca’nın sadece bir günlük dersle Kürtçe şiveyi başarıyla konuşmaya başladığı öğrenildi. “Ay Lav Yu Tuu” filminde seyirciyi ters köşe yapacak olan oyuncu, 16 Eylül’deki nikahının hemen ardından 20 Eylül’deki galaya katılacağı için balayını da erteleyecek. Öte yandan bu sezon 6 dizi teklifi birden alan Gizem Karaca’nın proje seçimini ise henüz yapmadığı belirtildi.