Ana sayfa Kadın Haberleri Gül Gölge Saygı, Işıl Reçber’e fena taş attı

Gül Gölge Saygı, Işıl Reçber’e fena taş attı

tarafından ker_def

Gül Gölge Saygı fena saydırdı!..
Zarif duruşuyla tanınan Gül Gölge Saygı, sosyetede polemik yaratacak sözleriyle dikenini gösterdi… Saygı, isim vermeden Işıl Reçber’e şöyle taş attı: ‘Bir kıyafetle kendilerini tasarımcı ilan ediyorlar. Bu kendini bilmez ve cahillere çok gülüyorum!’

Takvim’de yer alan habere göre eski sunucu Gül Gölge Saygı, bazı sosyetikleri kızdıracak! Yıllar önce yakın dost olan Saygı’yla Elif Gönlüm’ün arasının açılmasıyla sosyete ikiye bölünmüştü. İkilinin arasındaki savaş, önceki akşam ‘Gece Kuşu’ programına katılan Saygı’nın yaptığı açıklamalarla farklı bir boyut kazanacağa benziyor. Zira Gül Hanım, “Bir kıyafetle kendilerini tasarımcı zannediyorlar” diyerek Elif Gönlüm’ün yakın dostu Işıl Reçber’e üstü kapalı gönderme yaptı. Ünlü televizyoncu, sosyetede yankı uyandıracak sözlerini şöyle sürdürdü:

‘İNGİLİZCE BİLMEDEN YAZIYORLAR!’

“Bu piyasa, özellikle de sosyal medya çıktıktan sonra İngilizce bilmediği halde İngilizce yazılar yazarak cahilliğini daha da belli edenlerle dolu. Bu tip insanlar, 2 sene içerisinde kendilerine bir hayat kuruyor. Oysa ben 22 yaşımdan beri ekran önündeyim. Ellerine dosyaları alanlar kapı kapı dolaşıp ‘Televizyon programı yapmak istiyorum’ diyor. Hangisisin karar ver.”

Saygı, ‘sözde tasarımcı’ olarak ilan ettiği isimlerin sosyal medyadaki stratejilerini de şu cümlelerle eleştirdi: “Sosyal medyada ismim dışında hiçbir şey yazmaz; çünkü ben sadece Gül Gölge Saygı’yım. Onların profillerinde ise ‘tasarımcı’ yazıyor. Bu, düpedüz kendini bilmezlik. Onlara çok çok gülüyorum.”

Bir firma için takı ve kıyafet hazırlayan Işıl Reçber, instagram profilinde de kendisi için ‘tasarımcı’ diye yazdı.

Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm arasındaki savaşta tarafını belli eden Reçber, Gönlüm’le çok sıkı dost. Hatta ikili, geçtiğimiz günlerde de Monaco’daki bir davete birlikte katıldı…