Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen, çocukların bir hayalinin gerçek olmasına yardımcı oldu

Gülben Ergen, çocukların bir hayalinin gerçek olmasına yardımcı oldu

tarafından ker_def

gulbenvoleybol

“Federasyonumuzun öncelikli amacı voleybola olan ilgiyi artırmak”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ise Tarlabaşı’ndaki öğrencilere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Federasyonumuzun öncelikli amacı ülkemizde voleybol branşına karşı ilgiyi büyütmek. 17 Şubat’ta yayınlanan haberde gördük ki, Tarlabaşı bölgesinde çocuklarımızın bu branşa karşı ilgileri büyük fakat çeşitli nedenlerden dolayı voleybol oynamaları kısıtlı kalıyor. İstedik ki bu bölgedeki çocuklarımıza voleybol oynayabilmeleri için şartları iyileştirelim. Bunun için en uygun yöntem olan mini voleybol setlerimizin kurulumu için bölgedeki en uygun alanın Sururi Ortaokulu’nun bahçesi olduğunu tespit ettik ve okul yönetimi ile temasa geçtik. Sururi Ortaokulu’na tüm öğrencilerin faydalanabileceği 4 adet mini voleybol seti, çok sayıda voleybol topu verdik ve okulda var olan voleybol alanının direk ve filelerini yeniledik. Bu çalışmamızda bizlere yardımcı olan okul yönetimine ve okul Müdürümüz Murat Serkan Gökboğa’ya, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’ya ve Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Lokman Arıcıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.”

Sururi Ortaokulu olarak imza attıkları tüm çalışmaların öğrencileri mutlu etmek ve onların eğitim motivasyonlarını artırmak için olduğunu belirten Okul Müdürü Murat Gökboğa ise düşüncelerini şu şekilde belirtti:

“Okul olarak hedefimiz, öğrencilerimizi mutlu etmek, motivasyonlarını yükseltmek ve bu bölgedeki olumsuzluklardan koruyabilmek. Bunun yanında öğrencilerimizin akademik başarısının yükselmesi de bizim için öncelikli hedefler arasında. Öğrencilerimizin tüm hayatları boyunca başarılı olmaları için 32 öğretmenimiz ile onlara gereken eğitimi vermeye gayret ediyoruz. Bölgemizdeki ve okulumuzdaki voleybol alanlarının artmasındaki katkıları için TVF Başkanı Özkan Mutlugil’e ve çocuklarımıza verdikleri motivasyon için voleybol milli takımı oyuncularımıza ve değerli Başantrenörümüz Ferhat Akbaş’a teşekkürlerimi sunuyorum. “