Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show, yeni sezona muhteşem başlangıç yapıyor

Güldür Güldür Show, yeni sezona muhteşem başlangıç yapıyor

tarafından ker_def

Milliyet Blog’dan Erhan Pusat’ın yazısı:

Güldüy Güldüy Show Yeni Sezona Bomba Gibi Başlıyor
Ekranlarda beğenilerek izlenen güldüy güldüy çocuk Show yepyeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. İşte merak edilen güldüy güldüy çocuk Show 2017-2018 yeni sezon oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ile ilgili detaylar sizler için haberimizde aktarıldı.

Güldüy güldüy çocuk Show geçtiğimiz yılki oyuncuları büyük ilgi görmüştü. Bu yıl yeni yüzler programa dahil edildi tüm çocuklar güldürme ve eğlendirme konusunda birbirinden yetenekli maharetli ekran karşısına geçecekle. Ezo Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı BKM nin yapımcılığını üstlendiği güldüy güldüy çocuk Show yine kahkaha Tufanı ile ekranlarda olacak.

Güldüy güldüy çocuk Show programı birbirinden yetenekli çocuklara ekran karşısına getiriyor. Skeçler gülerken çıkarmayı içeren konular yine karşımıza çıkıyor. Bol kahkahalı sohbetlerin eşliğinde küçük yaştaki çocukların büyük adamlara taş çıkaran maharetli etkileri sizi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Oldukça keyifli sohbetlerin eşliğinde gerçekleşecek ve çocukların enerjileri ile birleşmesi sonucu eğlenceli dakikalar yaşatacak olan güldüy güldüy çocuk Show programı şarkıcıları da konuk edecek .

Güldüy Güldüy Show diğer çocuk oyuncular; Arda Şahin Berkecan Akkaya, Ceren Reis, Defne Erşen, Dora Dalgıç, Duru Hoşver, Eda Döğer, Efe Aydın, Elif Sevinç, Enes Göçmen, Esat Polat Güler,Gülse Göçer, İhsan Berk Aydın, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Nehir Gökdemir, Taha Sönmezışık, Yusuf Batuhan Kıraç, Yusuf Kemal Kılkış ve Zeynep Ilgın Çelik