Ana sayfa Dizi Fragmanları Güllerin Savaşı’nda Gülfem ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor

Güllerin Savaşı’nda Gülfem ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Güllerin Savaşı 61. Bölüm Fragmanı

Cihan ise Gülfem’le İlgili Gerçeği Öğreniyor.

Kanal D‘nin, başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’in paylaştıkları “Güllerin Savaşı” adlı dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Gülru’nun oyunu Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır. Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır. Ancak Gülfem Cihan’a tamamen dürüst olamaz ve ondan Salih’in kızı olduğunu saklar. Cihan ise Gülfem’in gerçek babasının kimliğini öğrenmesi gerektiği konusunda ısrarcıdır. Gülru bir yanda iş stresiyle boğuşurken diğer yanda sürekli peşinde olan Ömer’den kaçmaya çalışır. Nihayet Ömer’e yakalandığında ikili arasındaki bastırılmış duygular geri dönüşü olmayan bir noktaya gelir. Gülru’nun Ömer’le ilgili yaşadığı çalkantıdan habersiz olan Cihan ise en beklemediği anda gerçekle yüzleşir.

Yapım : MED Yapım
Yapımcı : Fatih Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Direnç Aksoy
Yönetmen : Emre Kabakuşak
Senaryo : Meryem Gür
Görüntü Yönetmeni : Atakan Küçükparlak
Sanat Yönetmeni : Hakan Sur
Müzik : ENC
Oyuncular : Damla Sönmez (Gülru), Barış Kılıç (Ömer), Canan Ergüder (Gülfem),Yiğit Kirazcı (Mert),Sercan Badur (Cihan),Arif Pişkin (Şevket),Meltem Pamirtan (Mesude),Uğur Kurul (Taner), Münire Apaydın (Mebrure),Serap Aksoy (Cahide), Berk Yaygın (Yener),Zeynep Köse (Yonca), Feyza Civelek (Çiçek), Pınar Afşar (Ayla), Güzin Alkan (Naciye), Aslı İçözü (Halide)

Yayın Tarihi :12 Aralık Cumartesi/2015 Yayın Saati :20.00