Ana sayfa Dizi Haberleri Gülşah Çomoğlu, Yüksek Sosyete dizisinin farkını anlattı

Gülşah Çomoğlu, Yüksek Sosyete dizisinin farkını anlattı

tarafından ker_def

gulsahcomoglu23

Dizi size nasıl teklif edildi?

3 yıl önce bir proje için yönetmenimiz Metin Balekoğlu ile tanışmıştım. Ancak o projede beraber çalışamamıştık. Yüksek Sosyete’nin cast aşamasında benimle görüşmek için ofise gittiğimde Metin Bey’le karşılaştım. Kısmette bu projede çalışmak varmış. Yapımcımız Burak Sağyaşar’ı da 8 yıldır tanıyorum. Onun ilk yapımcılığını yaptığı işte olmak benim için ayrıca kıymetli.

Rol seçerken nelere dikkat edersiniz?

Öncelikle içime sinmesi gerekiyor. İlk önce metine bakarım. Sonrasında oyuncu kadrosuna, yönetmene, yapımcıya ve prodüksiyona bakıyorum. Hepsini bir bütün olarak değerlendiriyorum. Çünkü hepsi bir bütün olarak olumlu olursa sonuç olumlu oluyor. Ayrıca karakterin beni heyecanlandırması gerekiyor. Ancak o zaman yaratıcı olabilirim.

ENERJİMİZ TUTTU

Sette neler yapıyorsunuz?

Sete sadece iş odaklı yaklaşmıyorum. Benim için huzur olmazsa olmazlardan… Huzurlu ve mutluysam, işimi iyi yapıyorum. Oyuncu kadromuz çok tatlı. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. O yüzden fırsat buldukça yemek arasında sahne arasında sohbet edip kaynatıyoruz. Zuhal Olcay ile Hakkı Ergök’e bayılıyorum. Zuhal Olcay ile sürekli gülebilirim. Enerjimiz birbirini çok tuttu.