Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan, Hanımköylü dizisinde hayallerini yaşıyor!

Gülsim Ali İlhan, Hanımköylü dizisinde hayallerini yaşıyor!

tarafından ker_def

gülsüm-ali-ilhan-hanım-köylü-dizisi

– Bulgaristan’da Ford Model seçilmişsiniz. Bu yarışmaya katılma sebebiniz neydi?
2009 yılında, 14 yaşındayken Super Model Ford Models Bulgaria Yarışması’na katıldım. Birinci seçildim, ismi- min açıklandığı anı hâlâ dün gibi hatırlıyorum. Çok mutluydum ve kazandığıma inanamıyordum. Bir ay sonra Brezilya’da düzenlenen Ford Models Of The World Yarışması’na ülkemi temsil etmek için gittim.

-Güzellik ekran için avantaj mı?
Güzellik göreceli bir kavram. Televizyon işi yaptığınız için tabii ki ekrandaki görünüşünüz önemli ancak sadece dış görünüşle bir fark yaratılabileceğine inanmıyorum.

– İlk defa başrol oynayacaksınız. Korkutuyor mu?
Hayır, korkutmuyor sadece büyük bir heyecan duyuyorum. Bu projede başta yapımcımız Faruk Turgut, daha sonra yönetmenimiz ve senaristlerimiz bana çok inandı. Ben de o inanca karşılık, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

– Dizide nasıl bir karakteri canlandıracaksınız?
Oynadığım İlkgün, saf, güler yüzlü, köyüne, kardeşlerine ve babasına çok bağlı bir kız. Hem iyi kalpli hem de haksızlığa asla gelemeyen biri. Annesizliğin vermiş olduğu eksikliği kardeşlerine hissettirmemek için hep anaç ve çalışkan olmak zorunda hissediyor. Bu şekilde çok güçlü, farkındalıkları yüksek bir karakter çıkıyor ortaya. Ferit’i görünce aşık oluyor.
Daha önce yaşamadığı duygular hissetmeye başlayarak bir serüvenin içine giriyor.