Ana sayfa Dizi Fragmanları Güneşin Kızları 18. bölümünde büyük olaylar

Güneşin Kızları 18. bölümünde büyük olaylar

tarafından ker_def

ZAFER’İ BIÇAKLAYAN GÜNEŞ, HAPİSHANEYE GİRİYOR!

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları” bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Güneş, Zafer’i bıçaklar. Haluk’un peşine takılan Nazlı, olaya şahit olur. Haluk, Güneş’i hapishaneden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Zafer’in ise şikayetini geri almak için istediği tek şey; kızların ortak velayetidir. Nazlı, annesine tepkilidir. Nazlı’nın bu halinin altında büyük bir vicdan azabı yattığını fark eden Savaş, genç kızı kendisiyle yüzleştirir. Selin’in yıkımına şahit olan Ali, onu korumak için çırpınır. Selin’i evden uzaklaştırmak için annesinin evine götürür. Gece orada kalan Selin, sabah Sevilay’ın Zafer’le konuşmasına şahit olur.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:
Yapım :Süreç Filmcilik
Yapımcı :İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu
Uygulayıcı Yapımcı :Akın Topuz
Yönetmen :Sadullah Celen
Senaryo :Deniz Dargı ,Cenk Boğatur
Görüntü Yönetmeni :Yalçın Yadel
Sanat Yönetmeni :Hasan Doğan
Oyuncular :Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe),Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert),Ege Kökenli (Melisa), Sarper Arda (Can)

“Güneşin Kızları ” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Pazartesi saat 20:00’de Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Yayın Tarihi :19 Ekim Pazartesi /2015
Yayın Saati :20.00