Ana sayfa Dizi Fragmanları Güneşin Kızları 29. bölümde gerçeklerin ortaya çıkması an meselesi

Güneşin Kızları 29. bölümde gerçeklerin ortaya çıkması an meselesi

tarafından ker_def

Güneşin Kızları 29. Bölüm Fragmanı

ZAFER, PERİ’NİN PEŞİNE DÜŞÜYOR!

GÜNEŞ’İN GERÇEKLERİ ÖĞRENMESİ AN MESELESİ…

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Zafer, Güneş’e derdini anlatır ve yardım ister. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermeyecektir. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya’ya gidip, donör olmak istediğini söyler. Elbette ne Nazlı ne de Güneş, Nazlı’nın iliğinin işe yaramayacağını bilmemektedir. Zafer, Haluk’a o uçağa binenin Peri olması gerektiğini söyler. Yoksa Güneş her şeyi öğrenecektir. Selin, Zafer’in eve gelmesiyle dağılır. Zafer’in karşısına çıkıp Selin’den uzak durması gerektiğini söyleyen Ali ise kendisini şok edecek büyük bir sırrı öğrenir. Moral kazanmak için gençler beraber buz pateni yapmaya giderler. Burada Selin’in güzelliğini fark eden bir yapımcı onu deneme çekimine çağırır. Savaş kendisini dövdürtenin Haluk olduğunu öğrenince Haluk’la yüzleşir.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:
Yapım :Süreç Filmcilik
Yapımcı :İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu
Uygulayıcı Yapımcı :Akın Topuz
Yönetmen :Sadullah Celen
Senaryo :Deniz Dargı ,Cenk Boğatur
Görüntü Yönetmeni :Yalçın Yadel
Sanat Yönetmeni :Hasan Doğan
Oyuncular :Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin),