Ana sayfa Dizi Haberleri Güneşin Kızları dizisini sürükleyen aşk

Güneşin Kızları dizisini sürükleyen aşk

tarafından ker_def

güneşin-kızları-2

Geçmişten gelen gizemli ortak Levent daha ilk dakikalardan rengini belli etti. Haftalardır ”Ali Haluk’un oğlu olmayabilir” diye kurtlandığımız mesele Levent’in gelişiyle yeşillendi. 20 yıllık mazisi, Ali ismine olan sevgisi ve sahnelerin geçirdiği genel hissiyatın sonucunda Levent, Ali’nin babası çıktı. Yaşananlara bakılırsa Haluk da Savaş’ın babası olabilir. Hiç şaşırmam inanın.

Lise ortamına girdik ama henüz ısınabilmiş değilim. Öğrenciler 14, bizimkiler 24 yaş görünümündeler. Okulun atmosferi ise liseden öte orta okul duygusu veriyor. Yazın tüm o ev partileri, gösterişli yaşamlar ve çetrefilli zamanlardan sonra liseye dönmek biraz tuhaf oldu. Ortalığı yıkan bir Selin izledik ve şimdi hocası tahtada dönüp ”Şşş evladım susar mısın pls” diyor. I-ıh kabullenemiyorum.

Madem kaçacaklar, Savaş neden bunu Haluk’a söyledi? Çatışma lazım anlıyoruz fakat karakterin şuurunu tıkamak ne derece mantıklı? Yine de Haluk ve Savaş sahnelerinin ayrı bir seyir keyfi var. İkisinin de kabuklarından sıyrılıp başkalaşım geçirmesinden midir bilmem ama o anlarda gözümü ekrandan alamıyorum.