Ana sayfa Dizi Haberleri Güneşin Kızları’nda bu 3’lü Bermuda Şeytan Üçgeni gibi!

Güneşin Kızları’nda bu 3’lü Bermuda Şeytan Üçgeni gibi!

tarafından ker_def

güneşinkizlari (3)

Olaylar karşısındaki tutumlarından birbirlerinin yanındaki duruşlarına kadar her şey tam tıkırında ilerliyor. Ama bir nokta var ki izlediğim her bir bölümde aklıma takıldı yeri geldi, uyutmadı. Abartmıyorum, ciddiyim!
Ali, Selin’i sorgulamadan her aşamada yanında dururken Selin’in Ali’yi annesi konusunda anlamamasına anlam veremedim. Bilmem çözebilen var mı? İki taraf da anneden dertli, babadan problemli. Bazı hikayelerde tüm sorumluluğu üstlenmek zorunda kalan bahtsız çocuklar olur ya hani… Hadi geçmiş olsun, piyango Ali’ye vurdu. Tüm cephelerin ortasında kalmış zavallı kediler gibi bir o yana bir bu yana koşuşturuyor. İzlerken hem tırnaklarımı hem de kendimi yiyorum.

Fragmana bakma fırsatım oldu az önce. Babasına aldığı tüm tepkilerini tek bir ”Seni seviyorum.” ile yıkabilme potansiyelinde. Halbuki bu özelliği nedeniyle annesine manyaklık tanısı koyuyor. Selin’e gelince işler on kat daha problemli geliyor. Annesinden kalan yük, tüm ruhunu sömürdü kızcağızın. Anlatsa başka, anlatmasa bambaşka. Birde Rana ablamızdan yediği tokat var elimizde. Yazdıkça yazacak problem çıkıyor önüme. Birkaç hafta önce burada ”Yolumuzdaki engeller kalkıyor.” teraneleri düzerken galiba kafama sıcak hava dalgaları geçmişti. O engellere çarpa çarpa nasır tuttum.