Ana sayfa Foto Galeri Güneşin Kızları’nın Nazlı’sı Burcu Özberk son dönemin en dikkat çeken ismi

Güneşin Kızları’nın Nazlı’sı Burcu Özberk son dönemin en dikkat çeken ismi

tarafından ker_def

burcuozberk1

* Aşk ne ifade ediyor sizin için?

– Aşk yenilik demek. Bir kurtuluş. Her şeyde aşk olmalı. Dünyayı kurtaracak olan şeydir aşk.

* Aşık olunca nasıl bir kadına dönüşüyorsunuz?

– Aşkı çok yaşadığımı söyleyemem. Ama ayaklarım hep yere sağlam basar. Aşık olduğumu hissettiğimde bile gardımı düşüremiyorum. Uyandığımda saçma sapan gülümsüyorum, çünkü hayatımda yeni bir şey oluyor ve ona sahip olmak istiyorum. Onun enerjisiyle, yoğunluğuyla tüm günün geçiyor ve hayal kurmaya başlıyorum.

* Bir erkeği sizin için çekici kılan özellikler neler?

– Zeka ve başarı. Hangi mesleği yaparsa yapsın işini tutkuyla yapan bir adama aşık olabilirim. Yoldan geçen yakışıklı birine hiç sırf yakışıklı olduğu için ilgi duymamışımdır mesela. Beni düşünmeye iten insanlara ilgi duyuyorum genelde.

* Mesleğinizle ilgili aldığınız en büyük tavsiye ne?

– Dürüst olmalı, yaptığın işe inanmalısın. Okuduğuna inanman, inandığında da doğru ifade etmen lazım. “Ben artık oldum” dememek gerekiyor. Yaptığın işi yüreğinden yap. Nasıl oynasam diye düşünme, bırak kendini. O zaten seni bir yola götürecek. Gözünle, nefesinle, sesinle seyirciye ulaşmalısın ki onu bambaşka bir dünyaya götürebilesin.

* Aşılmasını istemediğiniz sınırlar, tahammül edemediğiniz durumlar neler?

– Bana müdahale edilmesini pek sevmem. Yay burcuyum. Yay burcu kadını da hakikaten özgürlüğüne düşkündür. Sınırlarım nettir. Birinin beni aşması için önce bana ulaşması lazım. Çok netim bu konuda.

ELELE DERGİSİ