Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gupse Özay’dan Barış Arduç hakkında kıskançlık itirafı

Gupse Özay’dan Barış Arduç hakkında kıskançlık itirafı

tarafından ker_def

Şu günlerde Alaçatı’da tatilin keyfini çıkaran Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, Çeşme sokaklarında Uçankuş TV kameralarına takıldı.

Yoğun bir çalışma temposu içinde olan Gupse Özay, yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği “Haybeden Gerçeküstü Aşk” filmindeki kendi rolünün çekimlerinin bittiğini, yarın da yeni filmi “Görümce”nin çekimlerine başlayacağını belirtti.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ise, “Görümce”nin “Deliha”nın devamı niteliğinde olmayacağını ve filmde rol almayacağını söyleyerek, sevgilisiyle aynı projede yer alacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

“Görümce” filminin konusunun kıskançlığa dayalı bir komedi olduğunu belirten Gupse Özay, muhabirlerin kıskançlıkla ilgili sorusuna, “Abim evlendiğinde kıskançlık duygusu olmuştu ama abimin eşi şu anda en çok sevdiğim insanlardan biri” diyerek abisiyle ilgili kıskançlık itirafında bulundu.

Röportaj sırasında çok fazla konuşmamayı tercih eden Barış Arduç, “Kıskanç bir çift misiniz?” sorusunu duyunca söz sırasını sevgilisi Gupse Özay’dan alarak “İyiyiz biz” dedi.

Kısa bir röportajdan sonra müsaade isteyen ünlü çift, Çeşme sokaklarında el ele gözlerden kayboldu.