Ana sayfa Kadın Haberleri Hadise’nin Alman kurt köpeği sırrı!

Hadise’nin Alman kurt köpeği sırrı!

tarafından ker_def

Şarkıcı Hadise hem Bodrum’da tatil yapıyor hem de ablası Hülya ile birlikte açtıkları mekanın işletmesi için mesai harcıyor.

Milliyet gazetesinden yer alan habere göre Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz, Bodrum’da işlettikleri mekanları La Plaj’ın yaz sezonunu açtı.

Diğer kız kardeşleri Derya Açıkgöz’ü de yanlarına alan üçlü, hazırlıkları yakından takip etti. Muhabirlerle kısa süreli sohbet eden şarkıcı, “Bu yaz işletmecilikte iddialı mısınız?” sorusu üzerine, “Rekabete girmeyelim. Yazın vaktim oldukça gelip, ablama yardımcı olacağım. Beach açan bütün sanatçı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Geçtiğimiz sene mekandaki bir aralıktan içeriye Kaçak geçiş yapanlar yüzünden zor durumda kalan Hadise, önlem almayı da ihmal etmedi. Bir Alman kurdu alan ve özel kulübe yaptıran şarkıcı, etrafı yapay çimlerle kapattı. Hadise böylece hem davetsiz misafirleri hem de plajdan görüntü almaya çalışan gazetecileri engelleyecek. Şarkıcı, muhabirlerin “Köpek bizim için mi?” sorusu karşısında kahkaha attı.