Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Hatipoğlu, Survivor’da kimin eleneceğini önceden bildi

Hakan Hatipoğlu, Survivor’da kimin eleneceğini önceden bildi

tarafından ker_def

Survivor’da kimin eleneceğini önceden bilen isim!
Survivor’da elemeyi önceden söyleyen isim kim?

TV 8’de yayınlanan Survivor Panorama’da yorumculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, yaptığı tahminlerde kimin eleneceğini önceden açıklıyor!

Fakat öyle bir isim var ki kimin eleneceğini önceden söylüyor. İzleyicilerinden gözünden kaçmayan bu olay bir anda çok konuşulanlar arasına girdi. Bahsettiğimiz isim Survivor Panaroma’da yarışma hakkında yorum yapan Hakan Hatipoğlu’ndan başkası değil.

‘Survivor Panoroma’nın sunucusu Hakan Hatipoğlu, ‘Survivor’dan elenecek isimlerle iligili yaptığı tahminlerde her defasına nokta atışı yaptı. Bu durum izleyicinin de dikkatinden kaçmadı.

Survivor’da eleme potasına giren adaylar hakkında yorum yapan Hakan Hatipoğlu, kime “elenir” dese, o yarışmacı Survivor’dan elendi. Hatipoğlu, Eser West’e “Türk halkı onu şampiyon yapmaz, kısa zamanda yarışmadan ayrılır” demişti, çok geçemeden Eser kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.

SEDAT VE ERDİ’Yİ BİLDİ

Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz haftalarda ünlüler takımından kimsenin elenmesini beklemediği isim olan Sedat için tahminde bulunmuştu. Sedat o hafta elendi. Bu hafta da gönüllüler takımından pek çok takipçisi bulunan Erdi için “elenecek” dedi ve yine tahmini tuttu.

Hakan Hatipoğlu daha önce Survivor’da yarışmıştı. Hem ada şartlarını bilen hem de iyi analiz yapan Hakan Hatipoğlu, doğru tahmin yaparak Survivor ile ilgili bilgiler veriyor. Hatta kimi izleyiciler Hakan Hatipoğlu hakkında yaptığı yorumlara güveniyor ve onu iyi analizci olarak lanse ediyor.