Ana sayfa Kadın Haberleri Hande Ataizi, yeni programı öncesi bir krize sebep oldu

Hande Ataizi, yeni programı öncesi bir krize sebep oldu

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Hande Ataizi’nin Fox TV’deki yeni programı öncesi kriz yaşandığını yazdı. 2 yıldır bir türlü anlaştığı programların yayına başlamamasıyla streste olan Hande Ataizi, Sen İste Yeter ile ekrana dönecek. Ataizi’nin programın başlangıç tarihini açıklaması küçük bir kriz yarattı. Ali Eyüboğlu, köşesinde bu krizi şöyle yazdı:

Hande Ataizi, yeni kanalı FOX’taki programına başlamadan küçük çaplı bir krize neden oldu. Son iki yıl içinde sunucusu olduğu programlar son anda iptal edilen Ataizi, FOX’ta ekrana gelecek ‘Sen İste Yeter’in tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçti. Sunucu, Beyoğlu’nda yapılan çekimlerin ardından Instagram hesabından programının ne zaman başlayacağını takipçilerine duyurdu.

Ataizi, tanıtım çe-kimlerindeki fotoğrafının altına “31 Temmuz’dan itibaren FOX ekranından sizlerleyim” diye yazdı. Rakiplerini hazırlıksız yakalayıp, öne geçmeyi planlayan FOX yönetimi, yapımcılara, “Aman ha! Biz söylemeden, yayın tarihlerini açıklamayın” dediği için, yasağı delen sunucu, aldığı uyarı üzerine bu paylaşımı kaldırıp yerine, “Yeni sezonda FOX ekranında sizlerleyim” notunu düştü.