Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Çinkitaş cinayetinde yeni iddia! Gerçeğin Peşinde iz peşinde!

Hande Çinkitaş cinayetinde yeni iddia! Gerçeğin Peşinde iz peşinde!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarının vazgeçilmez programlarından olan Gerçeğin peşinde, hafta içi akşam 17.00’de Serap Paköz’ün sunumuyla ekranlara geliyor.

Gerçeğin Peşinde programında Hande Çinkitaş cinayetiyle ilgili konu gündemde… Gerçeğin Peşinde programında cinayet ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

İşte detaylar:

Serap Paköz, ‘Gerçeğin Peşinde’ programında 16 yıldır çözülemeyen Hande Çinkitaş cinayetini araştırmaya devam ediyor. Bir numaralı katil zanlısı üvey anne Şehnaz Çinkitaş’ın, baba Nezih Çinkitaş ile ilgili ortaya attığı iddialar herkesi şok etti. Üvey anneye göre, “Nezih Çinkitaş’ın kendisi dışında başkalarıyla da ilişkileri vardı ve evlerinin anahtarı bu şahıslarda da mevcuttu.” Nezih Çinkitaş’ın sapkın ilişkilerine değinen Şehnaz, “Kızını o bile öldürmüş olabilir” diyerek okları yeniden Nezih Çinkitaş’a çevirdi. Baba iddiaları her zamanki soğuk kanlılığı ile yalanladı. ‘Gerçeğin Peşinde’ programı Nezih Çinkitaş’ın ilişkisi olduğu söylenen Gönül isimli şahsı bulabilecek mi? Ortaya atılan iddialardan hangileri doğru? Bunların ve daha fazlasının cevabı hafta içi her gün 17.00 TV8 ekranlarında.