Ana sayfa Foto Galeri Hande Yener’den çok iddialı sözler

Hande Yener’den çok iddialı sözler

tarafından ker_def

handeyener

– Gerçekten ‘Hepsi Hit’mi peki?

Albümü dinlemeden önce ‘Hepsi Hit’ ismi, insanlara bir ‘pazarlama stratejisi’ hamlesi gibi görülebilir. Bu durum, albümü dinledikten sonra değişiyor insanlarda. Çünkü bu albümde tek bir hit yok. İnsanların hit olacağına inandıkları tek bir şarkıyı bulduklarında albüm yapmaları, benim standartlarımın çok altında. Ben, her şarkısı hit olan işlere imza atmalıyım, atıyorum.

HAYATIN VERDİKLERİYLE MUTLU OLAMIYORUM

– Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden birisiniz. Hemen her gün hakkınızda bir cümle kurulur durumda. Bu zor bir hayat değil mi? Nasıl bir duygu hali?

Kolay diyemem. Hatta kaotik bir duygu hali. Sizi mutlu da ediyor mutsuz da… İsminiz büyüdükçe dinleyeniniz de, izleyeniniz de, konuşanınız da, seveniniz de, düşmanınız da çok oluyor. Aslında şov dünyası bu basit denklem üzerine dönüyor. Burada dikkat etmek gereken şey isminizin büyümesinin haklı bir sebebi var mı? İyi şarkı söylediğiniz, insanlara yeni şeyler sunduğunuz ve iyi hissettirdiğiniz için büyüyorsanız sıkıntı yok. Ama polemiklerden beslenip, birilerinin başarısını kendinize basamak yapma kaygısıyla, suni gündemler yaratıp konuşuluyorsanız o sıkıntılı bir durum.