Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Harun Kolçak’ı ölüme götüren hastalık!

Harun Kolçak’ı ölüme götüren hastalık!

tarafından ker_def

Harun Kolçak’ın ölümü hayranlarını sarstı… Kolçak’ın vefatının ardından sosyal medyada hem hayranları hem de ünlüler mesajlarıyla ünlü sanatçıya veda etti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören 62 yaşındaki Harun Kolçak’tan acı 19 Temmuz çarşamba akşam saatlerinde geldi.

Türk pop müziğin efsane isimlerinden Harun Kolçak (62) dün akşam 22.45’te hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı, öğle saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. 18.00 gibi fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılan sanatçı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

‘En genç günü’

Altı gün önce doğum gününü kutlayan şarkıcı, “Bugün gelecek yıllarımın en genç günündeyim” diyerek sosyal medyaya not düşmüştü. Doğum gününden önce ise Kolçak, rutin kontrollere giderek doktoru Oktar Asoğlu’yla çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasından paylaşıp, “Hem doktorum hem dostumsun. Rutin kontroller için buradayım merak etmeyin. Altı ayda bir yapılması kontroller çok iyi çıktı” notunu düşmüştü.