Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Harun Kolçak’ın ölümüyle ilgili acı gerçeği babası açıkladı

Harun Kolçak’ın ölümüyle ilgili acı gerçeği babası açıkladı

tarafından zk zk

Oğlu Harun Kolçak’ın ölümüyle büyük bir acı yaşayan baba Eşref Kolçak, yaptığı bir açıklamayla yürekleri dağladı.

Sabah gazetesinin haberine göre, 62 yaşında vefat eden oğlu Harun Kolçak’ın ardından konuşan usta oyuncu, “Oğlum verilen ilaçların hiçbirini kasıtlı olarak almamış” dedi.

Harun Kolçak ile Ramazan’dan önce Yalova’da verdiği konserde beraber olduklarını ifade eden Eşref Kolçak, “Doktor bana iyi olduğunu söyledi ama doktorunun konuşması bile beni tatmin etmedi. 2-3 gün sonra tekrar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra hastanedeyken doktoruyla görüştüm, ‘Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış’ dedi. Kasıtlı olarak almamış. Annesinin üzerine yemin ettirdim, ‘İlaçlarını al’ dedim, ‘Tamam baba, yemin ederim alacağım’ dedi. Yine almamış. Allak bullak durumdayım. Ne söylesem benim için hiçbir şey ifade etmez. Kısmet buymuş.” dedi.

Harun Kolçak’ın cenazesi, 2010’da vefat eden annesi Özcan Kolçak’ın yanında, babasının kendi adına hazırlattığı Gemlik Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığındaki yere defnedilecek.

Oğlunun cenazesinin daha önce kendi mezarını da yaptırdığı Gemlik İlçe Mezarlığı’nda 7 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak’ın mezarının üzerine gömüleceğini ifade eden Kolçak, “Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedilecek” dedi. Beyoğlu Belediyesi’nin cenaze için destek talebinde bulunduğunu ve Teşvikiye Camii’nden cenazenin kaldırılması için hazırlık yaptığını belirten Eşref Kolçak, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul’daki cenaze törenine katılamayacağını belirtti.

Kaynak: Sabah