Ana sayfa Dizi Haberleri Hatırla Gönül dizi setinde oyuncuların sıcaklığı dikkat çekici

Hatırla Gönül dizi setinde oyuncuların sıcaklığı dikkat çekici

tarafından ker_def

hatirla-gonul1

Ranini.tv, Hatırla Gönül dizi setini ziyaret etti ve ilginç izlenimler edindi..

Hatırla Gönül Set Ziyareti: Gönül unuturken oradaydım!
ranini

Hatırla Gönül, İstanbul’a hem yakın hem de uzak duran Akbaba Köyü’nde misafir ediyor beni. Sabah, uygulayıcı yapımcı Gülay Budak Mercan ile Levent Metro çıkışında buluşup yola çıkıyoruz. Yolda sektör dışında kalan her konuda sohbet ediyoruz. Trafik de yok. Sanki hemencecik varıyoruz menzile ya da sohbet tatlı, zaman su gibi aktı; bilemedim.

Beykoz civarında Akbaba Köyü’ndeyiz. Güneş var. Hava sıcak değil. Beykoz ayazına hazırlıklı gelseydiniz diyor ekip. Hazırlıklıyım. İçlik giydim (FAYDASIZ!) Önce evlerin olduğu yere gidiyoruz. Ekip, köy meydanına konuçlanmış. İlk sahneyi orada çekecekler. Biz de yürüyerek yanlarına gidiyoruz. Amacımız onlar sahne çekerken kenarda oturup ilk sabah çayını içmek. Evet, ilk defa sabah çayımı içmeden yola döküldüm.

Meydanda, sahne için bekleyen Gökçe Bahadır ve Selen Öztürk ile selamlaşıyoruz. Onlar henüz kim olduğumu bilmiyorlar. Ben de Figen neden buralarda onu bilmiyorum. Sonra öğreniyorum olanları.. Olacakları. Boğazıma kadar spoiler doluyorum. Allahım nasıl bir bölüm çekimine denk geldim? Haydi denk geldim, çenemi koca bir hafta boyunca nasıl tutacağım? Hatıra Gönül setine 6. bölüm çekimleri esnasında tam iki gün ziyaretçi oldum. Siz bu ziyaretten süzdüklerimi okuyacaksınız.