Ana sayfa Dizi Fragmanları Hatırla Gönül’de Tekin’in yarattığı sahte dünya

Hatırla Gönül’de Tekin’in yarattığı sahte dünya

tarafından ker_def

Hatırla Gönül 11. Bölüm Fragmanı

Tekin’in yarattığı sahte dünya ortaya çıkıyor.Yusuf polisten kaçarken Jülide’yi de yanında götürür. Yusuf’tan gerçek kimliğini ve içinde yaşadığı yalanı öğrenen Jülide bunlara inanmakta zorluk çeker, kendisine anlatılanlarla ve gördükleri arasında kalmıştır. Yarattığı sahte hayatın açığa çıktığını anlayan Tekin tüm şiddetiyle Gönül ve Yusuf’u aramaya başlar. Ancak attığı her adım peşindeki kiralık katili de Gönül’e yaklaştırmaktadır.

Yayın Günü: 27 Aralık Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm- 11.blm

Yusuf polisten kaçarken Jülide’yi de yanında götürür. Yusuf’tan gerçek kimliğini ve içinde yaşadığı yalanı öğrenen Jülide bunlara inanmakta zorluk çeker, kendisine anlatılanlarla ve gördükleri arasında kalmıştır. Yarattığı sahte hayatın açığa çıktığını anlayan Tekin tüm şiddetiyle Gönül ve Yusuf’u aramaya başlar. Ancak attığı her adım peşindeki kiralık katili de Gönül’e yaklaştırmaktadır.

Yayın Günü: 27 Aralık Pazar

Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm- 11.blm

YAPIM : Most Production

YÖNETMEN : Neslihan Yeşilyurt

SENARYO DANIŞMANI : Berkun Oya

SENARYO : Deniz Yeşilgün, Esra Çetek

OYUNCULAR :Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak, Selen Öztürk, Sezin Akbaşoğulları, Turgay Kantürk, Cahit Gök, Lila Gürmen, Ali İpin, Perihan Ünlücan, Özcan Tekdemir, Tuğrul Tülek, Biğkem Karavus, Ezgi Tombul, Berrin Şeker Civil, Süleyman Felek, Kaya Akkaya, Nedim Suri, Ahmet Melih Yılmaz, Serkan Rutkay Ayıköz