Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı 54. yeni bölümde büyük bir kavga var

Hayat Şarkısı 54. yeni bölümde büyük bir kavga var

tarafından ker_def

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı – 16 Mayıs Salı

Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölümünde Kerim, babası ile büyük bir kavga ediyor. Acaba Bayram Cevher ile oğullarının arası tekrar düzelebilecek mi? Kerim babasına büyük bir rest çekiyor. Bayram Cevher’in tekrar bir kadın ile görülmesinden sonra işler iyice çığırından çıkıyor. Bu defa bir de Hüseyin babasına sırt dönüyor.

Acaba bunların üzerine tekrar Süheyla boşanma kararını dile getirecek mi?

Hayat Şarkısı dizisi 54. bölümü ile Kanal D ekranlarında 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

Hayat Şarkısı 53. Bölümde Neler Oldu?
Hülya Cevher Ailesi’ni kurtarmış olsa da bu defa da yaptığı tehlikeli davranışlar ve girdiği tehlikeli ortamlar yüzünden kocası Kerim ile sorun yaşamaya başlamıştı. Kerim karısının normal bir hayat sürmesini istiyordu. Özellikle 3 çocuklarını annesiz büyütmeye niyetli olmadığını belirtmişti. Ancak eğer böyle devam ederse ondan boşanabileceğini de ima etmişti.

Cevher Ailesi’nin kurtulmasında İpek’in çekmiş olduğu video etkili olmuştu. Böylece gerçekler ortaya çıkmıştı. Ancak İpek’in bu videoyu vermesi ile kendi hayatı tehlikeye girmişti. Özellikle bu yüzden Mahir ve İpek sorun yaşamıştı. Aynı zamanda Hülya ve Mahir’in şahit olduğu bir olay da Bayram Cevher’in cinayet ile suçlanmasının önüne geçmişti.