Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayat Şarkısı dizisinde Hülya’nın yeni planı

Hayat Şarkısı dizisinde Hülya’nın yeni planı

tarafından ker_def

Hülya, Kerim’in Filiz ile Görüştüğünü Öğreniyor.

Zeynep İse Cem’e Çok Tehlikeli Bir Teklif Yapıyor.

Kanal D’nin başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Deniz Hamzaoğlu, Pelin Öztekin, Deniz Altan, Aydan Taş, Olgun Toker, Almila Bağrıaçık, Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu, Sibel Melek Arat, Taha Yusuf Tan, Aden Duru Orak, Elif Sevinç’in paylaştıkları, beğeni ile izlenen dizisi “Hayat Şarkısı” bu akşam yeni bölüm ile ekrana geliyor.

Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun kaleme alıyor.

Dizinin Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünün konusu ise şöyle;

Kerim, tedavi için kliniğe yatan Filiz’in hem masraflarını karşılamakta hem de sağlığını yakından takip etmektedir. Mahir, Hülya’yı bu yeni gelişmeler hakkında bilgilendirir. Hülya, Kerim’in Filiz’le görüştüğünü, üstelik bebek Mehmet’i görmesine izin vereceğini öğrenince deliye döner ve Filiz’den temelli kurtulma kararı alır. Zeynep de bu arada Hülya’dan temelli kurtulma planları yapmaktadır. Cem’e bir daire vermesi karşılığı Hülya’ya tuzak kurmasını ister.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle
Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz

Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Yayın Tarihi : 19 Nisan Salı / 2016
Yayın Saati : 20.00