Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı dizisinin başarısı bakın nereden geliyor!

Hayat Şarkısı dizisinin başarısı bakın nereden geliyor!

tarafından ker_def

hayatsarkisi1

Lüks içinde yüzüyoruz
İPEK CEYLAN ÜNALAN / VATAN

Yayınlandığı günden itibaren Salı akşamlarının yıldızı olan Hayat Şarkısı dizisinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’la başrolü paylaşan Tayanç Ayaydın ve Ecem Özkaya Üstündağ ile oyunculuğa başlama serüvenlerini, reyting kaygılarını, sezon finaline dair konuştuk

Ecem Özkaya: Melek beni çok durulttu

Tayanç Ayaydın: Gazeteci olma tutuklarlar

“Hayat Şarkısı” sezon ortasında başladı ve reytinglerde zirveden inmedi. Nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiniz dizi başlamadan önce?

Tayanç Ayaydın: Son birkaç yıldır sezonun başı ya da ortası gibi bir ayrım yok. O kadar çok dizi ekrana geliyor ve eleniyor ki artık yapımcılar, sezonun başını yani Eylül’ü beklemiyor. Yurt dışında bir dizinin çekimlerine genelde dördüncü-beşinci bölümden başlanır ki oyuncular birinci bölüm çekilirken birbirlerine alışmış olsunlar. Çok da sağlam bir taktiktir bu… Biz de biraz Avrupai bir başlangıç yaptık ve dördüncü bölümden başladık diziyi çekmeye. Dördüncü bölüm bitti, üçüncüyü çektik sonra ikinci ve birinci… Böylece ortaya daha birbirine alışmış bir ekip çıktı, performanslar daha sağlam oldu. Biz Ecem’le birlikte oyuncu koçumuz Bahar Kerimoğlu ile çalıştık. Profesyonel oyuncuların oyuncu koçuyla ne işi var? diye düşünenler oluyor ama böyle güçlü yapımlarda partnerlerin birbirleriyle uyum sağlaması için bu çok doğru bir yöntem.