Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı’nın Hülya ve Kerim’i hayranlarını mest edecek

Hayat Şarkısı’nın Hülya ve Kerim’i hayranlarını mest edecek

tarafından ker_def

hayatsarkisi2

ÇOK YORGUNUM, BİRAZ YAŞLANDIĞIMI HİSSEDİYORUM

◊ Aşk, kariyer ve huzur desem… Bu kelimelerin sizin için ne ifade ettiğini söyler misiniz?
– Aşk; 2016’da fazlasıyla vardı. Evlendim… Kariyer; 2016 iş anlamında kendime güvenme ve kendimi ispatlama yılıydı. Aynı zamanda da yaptığım işten keyif aldığım bir yıl oldu. Huzur; bana evi çağrıştırıyor direkt.

◊ 2017’den kendiniz için ne istiyorsunuz?
– Genç enerjisi istiyorum! Biraz yaşımın ruhuna bürünmem gerek. Umarım daha fazla dışarı çıktığım, eğlendiğim, yaşıtlarım gibi daha hareketli yaşadığım bir sene olur.

◊ Uzun vadeli bir plan ya da hedefiniz var mı?
– Sezon finalinden sonra biraz kendime vakit ayıracağım. Bu vakti de yurtdışında geçirmek istiyorum. 3-4 ay yurtdışında yaşamak ve yabancı dil konusunu halletmek niyetindeyim.

◊ Aklınızda belli bir rota var mı?
– Henüz belli değil. İstediğim şey aslında deniz kenarında, küçük, sakin bir kasaba olması. Bir ev kiralayalım, hem tatil yapayım hem de dil okuluna gideyim. Bakalım…

◊ “Yaşımın enerjisine bürünmek istiyorum” dedikten hemen sonra yine kasaba hayatı hayali kurmanız…
– Evet ya! (Gülüyor) Aslında demek istediğim, benim huzura ihtiyacım var. Bir de çalışma temposu anlamında yorucu bir seneydi. Canlandırdığım Hülya, zor bir karakter. Duygu olarak yoğun sahneler çektik, çekiyoruz. Yaptığım iş anlamında çok mutluyum ama 2016 benden ne götürdü diye sormuştun ya az önce, çok yorgunum. Biraz yaşlandığımı hissediyorum. İş bittiğinde tek isteğim evime gitmek oluyor.