Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, rol arkadaşı Burak Özçivit’e hayran

Hazal Filiz Küçükköse, rol arkadaşı Burak Özçivit’e hayran

tarafından ker_def

hazal_110655652855a4d35110459

Farklı bir dalda başarılı bir eğitiminiz varken, oyunculuğa yöneldiniz. Sizi oyunculuğa götüren hikayenizi dinleyebilir miyiz?

Aslında her şey tesadüf eseri gerçekleşti. Çocukluğumdan üniversite yıllarına kadar uzanan bir tiyatro merakım hep oldu. İkiz kardeşimle birlikte gittiğimiz her okulda tiyatro kulüpleri kurup her dönem bir kaç oyun çıkarırdık. Bizim için tiyatro bir tutkuya dönüşmüştü ama ne yazık ki zamanla meslek seçimi baskıları başlayınca hobi olmaktan öteye geçemedi. Üniversite hazırlık yıllarımda Hacettepe Üniversitesi tiyatro kulübüne dışarıdan katılım sağladım ve 1 yıl boyunca bu böyle devam etti. Bu arada biyoloji bölümünü okurken bir sosyal paylaşım sitesinden fotoğraflarımı gören cast direktörü benden oyuncu seçmelerine katılmamı istedi. Hemen senaryoyu gönderdiler ve bir gün içinde o karakteri çıkarmak için uğraştım. Ertesi gün ilk audition tecrübemi yaşadım ve heyecan içinde sonuçları beklerken o akşam bir telefon geldi ve karaktere seçildiğimi sabah çekimimin olacağını öğrendim. Biyoloji vizesine hazırlanırken bir anda kendimi kamera karşısında buldum (gülüyor).

Sizi Burak Özçivit’in canlandırdığı Kemal’in kardeşi Zeynep rolünde izliyoruz. Zeynep nasıl bir karakter? Biraz anlatır mısınız?

Zeynep, hırslarının bütün varlığını ele geçirebileceği bir kız. Masum ve neşeli bir aile kızı. Gerçekleştirmeyi arzuladığı hayallerinin de tek mimari. Kendine hayran, televizyon onun hayallerinin kutusu ve kimseye kendinden fazla hayranlık duymuyor. Bizzat orada kendini göstermek için yaratıldığına inanmış. Güzelliğinin de farkında olması ve bunu hayalleri için bir basamak olarak kullanması onun için çok sıradan bir durum.