Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, rol arkadaşı Burak Özçivit’e hayran

Hazal Filiz Küçükköse, rol arkadaşı Burak Özçivit’e hayran

tarafından ker_def

l-hazal-filiz-kucukkose-18vl2

Oyunculuğun size getirdiği ün, hayatınızda ne gibi değişikliklere yol açtı?

Ben oyunculuğun bu kısmının hayatıma çok etki etmesine izin vermedim, dolayısıyla iç dünyamda bir değişiklik olmadı, etrafıma da bu yansıdı. Evet insanların sizi tanıması, sevgilerini göstermeleri mükemmel bir şey, yaklaşılan samimiyetle aynı karşılığı veriyorum da. Bu durumun avantajları olduğu gibi dezavantajları da var ama olabildiğince kendimi bu durumdan uzak tutmaya çalışıyorum.

İYİ Kİ EVLENMİŞİM

Bu arada yeni evli sayılırsınız. Evlilik nasıl gidiyor?

İyi ki evlenmişim diyebileceğim kadar güzel gidiyor. Hayattaki en büyük destekçim, enerji kaynağım. Aynı mesleği yapmamızın da ilişkimize çok büyük katkıları var. Aynı perspektiften bakıp, farklı şeyleri görebiliyoruz en güzeli o.

Geleceğe dair hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Benim çok ütopik hayallerim yok. Yaşam kalitemi sürdürebileceğim, sağlıklı ve huzurlu bir hayat arzuluyorum. Oyunculuğumla adımdan söz ettirmek peşindeyim. Her yaptığım işin, bir öncekinden iyi olması için çok çabalıyorum. Projeleri titizlikle seçiyoruz ve içimize sinmeyen hiçbir işi kabul etmiyoruz. Özellikle menajerim hep yanımda. Kaliteli işlerde akla gelen ilk alternatifler arasında var olabilmek ve bu kalıcılığı sağlamak en büyük hayalim.