Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes merak ediyordu! Fi dizisinde oynuyorlar ama kitabını okumuşlar mı?

Herkes merak ediyordu! Fi dizisinde oynuyorlar ama kitabını okumuşlar mı?

tarafından zk zk

Herkes merak ediyordu! Fi dizisinde oynuyorlar ama kitabını okumuşlar mı? 8

PuhuTv’de 12 bölüm oynadıktan sonra sezona veda eden ve digital platformda en çok izlenen ve konuşulan dizi haline gelen Fi, Azra Kohen’in aynı adlı kitabından diziye uyarlandı.

Dizide başarılı oyunculuklarıyla da isimlerinden söz ettiren oyuncuların, çekimlerden önce kitabı okuyup okumadıkları merak konusuydu. Fi, Çi ve Pi ismiyle üçleme şeklinde yayınlanan ve çok satanlar arasına giren kitabın diziye çevrilmesi heyecan yaratırken, orjinalini oyuncuların da okumuş olabileceği konuşuluyordu.

Herkes merak ediyordu! Fi dizisinde oynuyorlar ama kitabını okumuşlar mı? 9

Dizide Duru’yu oynayan Serenay Sarıkaya, Deniz’i oynayan Mehmet Günsur ve Özge’yi oynayan Berrak Tüzünataç, verdikleri bir röportajda, bu konuya da açıklık getirdiler. Drama Quarterly’ye konuk olan oyunculardan Seranay Sarıkaya, Fi kitabını bir yıl önce okuduğunu ve çok sevdiğini, proje teklif edilince çok heyecanlandığını ve Pi ve Çi kitaplarını da okuduğunu belirtti. Kariyeri için Duru rolünün çok önemli olduğunu da vurgulayan güzel oyuncu, “Bu tarz bir karakteri televizyon ekranlarında pek görmüyoruz Türkiye’de. O yüzden benim için büyük bir meydan okuma oldu” ifadesini kullandı.