Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes onu konuştu! Klavye Delikanlıları’nın Volki’si Uraz Kaygılaroğlu’nun inanılmaz değişimi!

Herkes onu konuştu! Klavye Delikanlıları’nın Volki’si Uraz Kaygılaroğlu’nun inanılmaz değişimi!

tarafından zk zk

Herkes onu konuştu! Klavye Delikanlıları'nın Volki'si Uraz Kaygılaroğlu'nun inanılmaz değişimi! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Aslında onu farklı dizilerde ve yarışma programlarında izledik ancak dün akşam (03 ekim) ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisindeki Kuzen Volki karakteriyle anlaşılan uzun süre konuşacağız! Genç oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun performansı ve oynadığı tipleme, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı ve deyim yerindeyse ‘profesyonel dolandırıcı’ Kuzen Volki, adeta dizinin en enerjik, en çok dikkat çeken karakteriydi. Kuzen Volki karakteri şöyle tanıtıldı: Küçükken dayısını örnek aldığı için bu hale gelmiştir. Üzerinde anne babadan çok dayının emeği vardır. Özgüveni her daim tavandadır. Ukala’nın önde gidenidir. Dünya yansa umurunda olmaz. Para kazanmak için her şeyi yapar. Nerede çakallık var orada o var. Çok rahat adam satar. Kısacası kötü örnektir. Ama içinde bir yerlerde gizli bir hikaye vardır; onu kötü göstermeyen… Kuzen Volki böyle gelmiş böyle gider. Hayali sınırsız güce ulaşan zengin ve kafasına göre takılan bir adam olmaktır.