Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi 3. bölümünde neler olacak?

Bizim Hikaye dizisi 3. bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın başrollerde oynadığı, Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı . Bizim Hikaye dizisi 3. bölümüyle 28 Eylül Perşembe akşamı Fox TV’de olacak.

Dünyaca ünlü ‘Shameless’ dizisinden uyarlanan ve başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur ve Reha Özcan’ın yer aldığı dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı:

BİZİM HİKAYE 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rahmet’i evinde kızıyla yakalayan Haşim sinirini Fikri’den çıkartır. Fikri ise yediği dayağın acısını karşısına ilk çıkan Hikmet’e kafa atarak çıkartır. Bu olaya şahit olan Barış müdahale etmek istese de Filiz engeller. Barış’ın Filiz’in yaşamını kolaylaştırmak için kendince bulduğu çözüm olayların daha da karışmasına sebep olur.

Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder.

Filiz’in yokluğunda İsmet’e bakan Şeyma’nın bir anlık dalgınlığı tüm korkularıyla yüzleşmesine sebep olur. Elibolların evini idare etme işi Tülay’a kalırken, Fikret tehlikeli deneyleriyle evdeki herkesi uğraştırır. Haşim’in yaptıklarına rağmen Rahmet’in Müjde’ye ders vermeye devam etmesi aralarında yeni heyecanların oluşmasına neden olur.

Dizinin Çağatay Akman imzalı tema müziği de aynı tarihte dijital platformlarda yerini alacak ve dinleyicilerle buluşacak.