Ana sayfa Dizi Haberleri Bu hikaye herkesi Çukur’a sürükler! İddialı kadrosuyla ÇUKUR, ekranı sarsacak!

Bu hikaye herkesi Çukur’a sürükler! İddialı kadrosuyla ÇUKUR, ekranı sarsacak!

tarafından zk zk

Bu sezonun iddialı dizilerinden, Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Çukur’un yayın tarihi belli oldu. Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosuyla 23 Ekim Pazartesi izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Çukur, ikinci tanıtımıyla da büyük ses getirdi. Çukur’un kadınlarının ekrana geldiği nefes kesen tanıtımda, Koçovalı ailesinin bel kemiği, evin annesi Sultan ile Yamaç’ın yoldaşı, ortağı, sevgilisi, kadını Sena’nın karşı karşıya geldiği sahneler heyecan yarattı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin başarılı oyuncuları Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

“SENA’YIM BEN, ÇUKUR ARTIK BENİM DE EVİM!”

Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Çukur 23 Ekim Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

İşte yeni tanıtım filmi: