Ana sayfa Kadın Haberleri Hülya Koçyiğit yurda döndü ve son durumunu anlattı…

Hülya Koçyiğit yurda döndü ve son durumunu anlattı…

tarafından zk zk

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, bir süre önce akciğerindeki bir tümör nedeniyle Amerika’ya tedavi olmaya gitmiş ve sevenlerini bu haberler üzmüştü.

New York’ta ameliyat olan ünlü oyuncu, eşi Selim Soydan ile bir süredir Amerika’daydı. Bugün İstanbul’a dönen Hülya Avşar, havaalanında bir basın toplantısı yaparak kendisine destek olan, sevgisini gösteren herkese teşekkür etti ve son durumunu anlattı. Bir iki ay dinleneceğini belirten ünlü oyuncu,
Hürriyet’te yer alan habere göre; “Hala Türkiye’ye döndüğüme inanamıyorum. Çok mutluyum. Mübarek Ramazan ayında her namazında bana dua eden Türk halkına teşekkür ediyorum. Bana şifa dileklerini yolladılar, bana güç yolladılar. Sabırla tedavimin yürümesini bekledim. Çok şükür sağlıklı bir şekilde ülkeme döndüm. 1-2 ay dinlenme dönemim olacak. Normal yaşam sürecine bünyem hazır değil” diye konuştu.

Koçyiğit, erken teşhis olduğu ve kanserli bölge temizlendiği, lenflere sıçramadığı için oradaki doktorların kemoterapi veya radyoterapi almasına gerek olmadığını söylediklerini de sözlerine ekledi.