Ana sayfa Kadın Haberleri Hülya Koçyiğit’ten hayranlarına mesaj var

Hülya Koçyiğit’ten hayranlarına mesaj var

tarafından ker_def

Amerika’da ameliyat olan Türk Sineması’nın büyük isimlerinden Hülya Koçyiğit, paylaşımlarıyla hayranlarının yürüklerine su serpiyor. New York kentinde sağlığına kavuşmak için doktorunun verdiği reçeteyi uygulayan Hülya Koçyiğit’in moral motivasyonunun da gayet yerinde olduğu gözleniyor.

New York’ta 22 Mayıs’ta akciğer ameliyatı geçiren Hülya Koçyiğit, Central Park’ta görüntülendi… Ünlü sinama oyuncusu nekahat dönemini eşi ile parkta sağlık yürüyüşü yaparak geçiriyor…

ABD’nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park’ta sağlık yürüyüşüne çıkan Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, hastalığı sırasında kendisine dua ve iyi dilek mesajlarıyla destek olan dost ve hayranlarına teşekkür etti.

Akciğerindeki kanserli bölge nedeniyle mayıs ayında New York-Presbyterian Hastanesi’nde operasyon geçiren sinema sanatçısı Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park’ta eşi Selim Soydan ile çıktığı sağlık yürüyüşünde AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Sevgi, aile ve insani değerlerin öne çıktığı, sosyal içerikli filmlerdeki rolleriyle bilinen Türk sinemasının efsane ismi Koçyiğit, haziran ayı ortasında Türkiye’ye döneceğini bildirdi. Koçyiğit, “Allah izin verirse 1 hafta sonra inşallah uçak yolculuk yapabileceğim. Bu nekahet dönemini parkta yürüyerek geçiriyorum. Çünkü doktor sık sık yürümemi tavsiye etti.” dedi.