Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol için yeni dizi iddiası heyecan yarattı!

İbrahim Çelikkol için yeni dizi iddiası heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Doğduğun Ev Kaderindir projesindeki Mehdi karakteri ile öne çıktı. Hikayeden erken ayrılan ve finali göremeyen Çelikkol, son dönemin en popüler erkek oyuncuların başında geliyor. Özellikle sosyal medyada çok güçlü bir destekçi bulan Çelikkol, yurt dışındaki hayranların da yeni gözdesi konumuna geldi.

İbrahim Çelikkol’un Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sergilediği üstün performans da hayranları tarafından takdirle karşılanıyor. TV8 dizisinden sonra Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu isimli dizi projesi ile anlaşan oyuncu, Birce Akalay ile başrolü paylaşıyor.

8 bölümden oluşan Kuş Uçuşu isimli dizi projesinin yanı sıra yeni sezonda İbrahim Çelikkol’a bir çok proje teklifi yapıldığı da gelen bilgiler arasında. Osman Sınav’ın atv için yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Ünlü yönetmen ve yapımcının Yalnız Kurt isimli yeni dizisinde başrolde düşündüğü ismin de İbrahim Çelikkol olduğuna yönelik olarak Akşam gazetesi tarafından bir iddia ortaya atıldı.

Henüz bu iddianın detayları ortada yok, ancak Çelikkol’un yeni sezonda ekrana dönme fırsatı olarak görülen bu teklif, hayranlarını mutlu etti.

Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk sezondaki başarısını ikinci sezona taşımayı sağlayamamış ve büyük eleştiriler alan dizi 3 sezonun başında final yaparak veda etmişti. Sınav 2020 yılında da atv ekranı için büyük emek harcadığı Gel Dese Aşk dizisinin sadece 4 bölüm sürmesinin şokunu yaşamıştı.

Usta yapımcı şimdilerde ise Yalnız Kurt projesi için titiz bir çalışma içinde. Bakalım Osman Sınav ile İbrahim Çelikkol’un yolları bu dizide buluşacak mı?