Ana sayfa Dizi Fragmanları İçerde 31. bölüm ön gösteriminde Melek’in durumu nasıl?

İçerde 31. bölüm ön gösteriminde Melek’in durumu nasıl?

tarafından ker_def

İçerde 31. bölüm bölüm ön gösterimi izle: Melek’in durumu nasıl?
İçerde 31. bölüm ön gösterimi yayınlandı. İçerde yeni bölümde Füsun oğlu gibi gördüğü Mert’in Celal’in adamı olduğunu öğrenince onu hayatından çıkarma kararı alıyor.

Show TV’nin her bölümü ekranlara damga vuran dizisi İçerde’nin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölümde Mert’in Celal’in adamı olduğunu öğrenen Füsun oğlu gibi gördüğü Mert’i hayatından çıkarıyor. Mert gözyaşları içerisinde Füsun’dan af diliyor ama nafile… Füsun’un gerçekte oğlu olan Mert’i affetmeye hiç mi hiç niyeti yok. Öte yandan diziyi sıkı bir şekilde takip eden izleyiciler Melek’in durumunu merak ediyor.

İçerde 31. bölümü ile 24 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında…
İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmiştir. Yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır. Celal bu gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir.
Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakındır.


İçerde 31. Bölüm Sneak Peek paylaşan: icerde